Procés de Compra

PROCÉS DE COMPRA


Passos a seguir


Comprar a Punto Blanco és molt fàcil!


Utilitza el nostre selector de Col·leccions per a navegar entre Underwear, Homewear, Aquawear i Mitjons, passejant pels espectaculars productes que conformen les nostres línies.


Per veure una peça de roba més detalladament, polsa sobre la imatge i accediràs a una visualització ampliada que conté informació sobre el nom, la referència i el preu del producte, així com de les talles i els colors disponibles. També tindràs accés a les especificacions sobre la composició i normes per rentar les peces.


Escull la talla que necessites per veure els colors disponibles. Si tens dubtes sobre la talla que et correspon, consulta les taules a Mides i Equivalències.


A continuació, selecciona el color que més t’agradi i ja podràs afegir l’article a la cistella prement a "Afegir a la Cistella".


Un cop consideris que has trobat tot allò que necessitaves, és el moment d’anar a "La meva cistella" i revisar la selecció de productes que has anat fent durant la teva visita.


Finalment, hauràs anar a la secció de "Finalitzar compra" per confirmar tots els detalls de la comanda, les dades d’enviament i realitzar el pagament.

©2019 www.puntoblanco.com. All rights reserved.
 tienda online