Amb els llums encara encesos i els convidats entrant a la sala es començava a respirar un ambient de gran expectació. De fons el tema "Earth Song" de Michael Jackson situava els assistents davant el que estaven a punt de veure...

El 2020, dos terços de la fauna salvatge del planeta hauran desaparegut. La flama de la vida s'extingeix tan ràpid com en l'època dels dinosaures - i es deu al fet que la humanitat està tallant l'arbre de la vida.

Si no aturem aquesta tragèdia, la delicada biodiversitat del nostre planeta podria enfonsar-se completament, deixant-lo mortalment ferit i inhabitable per als éssers vius. Així va començar una desfilada amb molta consciència social.

Amb aquesta col·lecció, que porta el nom de Save the Planet, Punto Blanco ha volgut posar el focus en un concepte que tots hauríem de tenir molt en compte: la naturalesa i la importància de tenir cura del medi ambient.

Des de Punto Blanco ens centrem en abanderar l'ecologisme, presentant una col·lecció molt especial, tant per a home com per a dona, on els missatges en les diferents peces de roba en són protagonistes.

Les dissenyadores de Punto Blanco, Bernadette Van de Loo i María José Chamarro, van destacar durant la desfilada que amb aquesta col·lecció volen "mentalitzar sobre el perill que corre el planeta aportant el nostre granet de sorra i per això tot el cotó de les nostres peces és orgànic i el plàstic de les bosses del packaging reciclat".

Els tres elements i conceptes més importants de la col·lecció són l'aire, el cel i la terra. Elements que, sota el títol "Save the planet", van ser presentats sobre la passarel·la de la 080 amb estampats de cels estrellats, óssos polars, cavalls salvatges, panteres i boscos a l'alba.

El teixit dels productes segueix la línia conceptual de la col·lecció tenint cura del medi ambient. Utilitzant teixits de cotó orgànic elàstic, tant en samarretes com en leggins.

"Hauríem de ser molt conseqüents i mentalitzar a tothom que estem en aquest planeta de lloguer, així que aquesta és la nostra contribució", han afegit les dissenyadores.

Durant la desfilada vam tenir l'honor de comptar entre els nostres assistents amb les actrius Clara SeguraMarta MarcoMarta Calvo i Candela Antóni a la influencer Emilie @emitaz.

Sabem que l'espera es farà eterna però la col·lecció "Save the planet" d'hivern no estarà disponible fins a la tardor a totes les botigues oficials Punto Blanco. Però tranquils que a partir d'aquest març podreu gaudir de la col·lecció d'estiu . Fins llavors, paciència i molta consciència.

Fins llavors, podeu veure el vídeo de la passarel·la