L'estiu s'acaba, sí, però la calor sembla que trigarà a acomiadar-se de nosaltres. Si ets dels que a més ha decidit postergar les seves vacances i deixar-les per a Setembre, aquest és el teu moment per fer-te amb el millor d'aquesta temporada PV19 al millor preu. Corre que les rebaixes s'acaben!

Si la teva destinació és la platja no pot faltar a la teva maleta un banyador. Si vols anar d'estrena, amb peces d'alta qualitat, dissenys frescos i moderns i uns teixits tècnics que expulsen la humitat, la nostra col·lecció Aquawear és tot el que necessites. Tria el que vulguis... T'enamoraràs de tots, segur!

En una destinació de platja o bé calorosa, on els raigs del sol encara segueixen escalfant amb rigor, també cal que no t'oblidis del pijama. D'home i de dona, a Punto Blanco comptem amb un ampli catàleg de productes amb les millors peces de roba per portar per casa i dormir a gust. La nostra col·lecció PV19 està dissenyada per a proporcionar comoditat i confort en els teus moments de major relax.

Si per contra prefereixes no suar a les vacances i gaudir de paisatges més nòrdics no t'oblidis dels mitjons... Et faran falta! Per home, dona i nens a Punto Blanco dissenyem, creem i fabriquem mitjons de qualitat, realitzats amb les tècniques més modernes i la cura d'abans però amb la comoditat de nous teixits. Comptem amb mitjons de totes les mides, colors i estampats perquè puguis anar còmode de turista pel món sense renunciar a la moda.

Però sigui quina sigui la teva destinació, una cosa que segur no pots deixar-te a casa és la roba interior. És una peça de vestir imprescindible que necessitaràs allà on vagis. Sabem que la comoditat s'ha convertit en un pilar, per això no només confeccionem peces amb un gran confort sinó que a més les pensem i les dissenyem perquè et sentis d'allò més "In" des de dins cap a fora.

Aprofita els nostres últims dies de rebaixes i fes-te amb el millor de la col·lecció PV19 Punto Blanco a un preu irresistible.