Les vacances ja estan a tocar. Tots estem desitjant estrenar aquests merescuts dies de descans després d'haver-ho donat tot a la feina durant aquest any. I encara que molts de vosaltres segurament ja teniu la destinació seleccionada i reservada, d'altres probablement encara esteu dubtant o bé sou més d'improvisar i de deixar-vos portar allà on bufi el vent.

Inspirats per la nostra col·lecció de mitjons Travel Socks Collection, a Punto Blanco volem ajudar-vos en la difícil tasca d'escollir aquest lloc especial on gaudir d'una autèntica aventura aquest estiu. Nova York, Kenya, Kyoto i Alaska protagonitzen aquesta nova col·lecció que... Pot portar premi incorporat! Cada parell de mitjons Travel ve acompanyat d'un codi a l'etiqueta amb el qual podràs participar en el sorteig d'un viatge per a dues persones a la mítica ciutat dels gratacels. Així que, si no tens pla per a aquestes vacances et donem un cop de mà;)

Kenya: És el regne per excel·lència dels animals salvatges. Muntanyes equatorials nevades, paisatges estimulants i pobles tradicionals donen ànima i color a aquesta terra banyada pel sol. La vida salvatge, la natura i l'autenticitat dels habitants de la sabana fan d'aquest emplaçament el lloc ideal per perdre's i trobar-se al mateix temps. Si estàs àvid de noves experiències sense dubte Kenya és el teu destí.

Kyoto: Antiga capital imperial del Japó, Kyoto representa el bressol de la identitat cultural nipona. Kyoto combina el passat, present i futur d'aquest país ple de contrastos, on la més alta tecnologia es combina amb la tradició més arrelada del país. Icona de les arts, l'espiritualitat i la gastronomia, passejar per aquesta ciutat és un autèntic bàlsam. Si vols desintoxicar-te, Kyoto t'ofereix immensos jardins de cirerers en flor, temples mil·lenaris i barris que sedueixen fins el més difícil de seduir. Encara tens dubtes?

Prince William Sound: Si ets més de fred que de calor, aquesta destinació enclavada al sud-est d'Alaska, és la teva elecció. Alaska es caracteritza per posseir majestuoses glaceres i moltes d'ells se situen a la localitat de Prince William Sound. Allà podràs observar parets de gel de més de 5 metres d'alçada i apreciar el so dels seus fabulosos trencaments. A més, la zona està plena de vies navegables, illes, fiords i és el millor lloc per gaudir de l'albirament de balenes, marsopes, llúdrigues de mar, lleons marins i foques. Per això és una destinació perfecta per visitar en creuer.

Nova York: És l'escenari ideal de qualsevol pel·lícula o sèrie que es preï. El seu inconfusible skyline és la millor carta de presentació de la mítica ciutat dels mil apel·latius (la ciutat que mai dorm, la ciutat dels gratacels, la ciutat que mai té ressaca, la gran poma...). Sens dubte, Nova York és l'urbs més icònica del món. Forma part de l'imaginari col·lectiu, el lloc que tots i cadascun de nosaltres hem somiat amb visitar algun dia. Des passejar sota els gratacels fins a gaudir de la seva interminable oferta cultural, és tanta l'energia que desprèn aquesta ciutat que resulta del tot interminable.

Si després d'aquests consells encara no tens pla aquestes vacances, surt corrents a la botiga Punto Blanco més propera o entra ja a puntoblanco.com i fes-te amb un dels nostres mitjons Travel per optar a guanyar el que pot ser el millor viatge de la teva vida. Quants més compris més opcions tindràs!