El color influeix en el nostre benestar, ja que transmet l'energia necessària segons el moment. De tots és sabut el poder que exerceix el color en l'estat anímic de les persones i els efectes psicològics i terapèutics que provoca.

La cromoteràpia, més coneguda com la teràpia del color, és una teràpia alternativa que sosté que la llum o els entorns que tenen determinat color són útils per al tractament de malestars relacionats amb l'estat d'ànim, ajudant a millorar la salut mental i física de les persones. Segons la cromoteràpia, els colors influeixen en les emocions, restableixen els desequilibris i condueixen a la sanació de determinats trastorns. Tenen la capacitat de modificar les vibracions del cos i, així, millorar el seu estat.

Cadascun dels set colors de l'espectre es correspon amb un dels set chakres que l'hinduisme situa en diferents parts del cos humà exercint diferents efectes:
El blanc representa l'harmonia i l'equilibri, el magenta la salut i la circulació sanguínia, el taronja és el color de la creativitat, el groc el color del intel·lecte i de la percepció, el verd correspon a l'equilibri dels sentiments, el blau té efecte calmant i és el color de la comunicació i el violeta tracta la consciència espiritual, l'ego i l'autoconeixement.

I com no, el color ho és tot pel que a indumentària es refereix. Tots hem comprovat, una vegada i una altra, que habitualment, gairebé sense adonar-nos, acostumem a vestir-nos amb aquells colors que reflecteixen el nostre estat anímic o les nostres circumstàncies... Quan ens sentim alegres triem peces de colors com el groc, el vermell o el taronja... i quan ens sentim tristos o baixos d'energia triem tons més foscos com el gris, el marró o el negre. L'interessant és saber com emprar els colors de la nostra roba per buscar l'equilibri i harmonitzar aquells factors que ja són presents.

A Punto Blanco, conscients del poder que exerceix el color en les nostres vides, hem creat una nova col·lecció per a aquesta temporada PV19 en la qual el color és el màxim protagonista: Chroma. El blau, el taronja, el verd i el negre han estat el nostre centre d'inspiració per a aquesta col·lecció de slips i bòxers de cotó orgànic i elàstics que a més d'oferir-te l'energia del color sobre la teva pell són ecofriendy, amb el que contribuiràs a la conservació del entorn.

BLAU - Calmant + NEGRE - Misteri / Força

chroma blue

Taronja- Energitzant + NEGRE - Misteri / Força

chroma orange

VERD - Equilibri + NEGRE - Misteri / Força

chroma green

Uneix-te a nosaltres i descobreix el poder del color amb Punto Blanco ☺