Ja coneixeu els nostres mitjons jaspiats elaborats amb vigoré... Però aquesta vegada us els presentem amb colors més vius a la nova col·lecció JEANS!

Normalment associem els colors freds, com el blau marí, a l'hivern i els colors càlids, com el taronja, a l'estiu. I a la primavera? Aquella època de l'any que tot ho altera, que tot ho canvia i que dia rere dia ens posa a prova davant de l'armari? Per posar-t'ho fàcil a Punto Blanco aquesta primavera hem volgut fusionar el millor de cada estació per crear la nova col·lecció Jeans amb els colors que acompanyaran els teus outfits més denim, tan de moda aquesta temporada, fins a l'arribada de l'estiu.

Blaus i taronges es posen al servei de la moda per concebre una col·lecció molt completa, plena d'enginy i disseny, apta tant per als gustos més conservadors com pels més atrevits. I si no teníeu prou amb la combinació de gammes cromàtiques, us deixem escollir entre dues mesures diferents: una més llarga, per aquells més fredolics i una altra més curteta, per als que ja opten per looks més estiuencs.
Deixa't sorprendre amb la col·lecció de mitjons Primavera - Estiu 19 i els seus nous dissenys figuratius.

Ratlles i Punts

jeans punts

Les ratlles sempre han estat un bàsic als nostres mitjons i aquesta vegada les ampliem per deixar veure millor el traçat del vigoré.
Un altre disseny figuratiu habitual en els nostres mitjons són els punts, aquests que fan perdre la serietat al mitjó. Combinats amb les ratlles són un match segur;)

Rombes

jeans rombes

En diferents colors i tons, us presentem els nous mitjons amb rombes. Gris i blau per looks més formals i combinats amb taronja per als més atrevits.

Palmeres

jeans palmeras

I si el que busques és un look divertit i atrevit, els teus millors aliats són els nostres mitjons amb palmeres, ideals per lluir amb unes sandàlies. Aquesta audaç moda que va començar a Alemanya, va seguir a Londres i a la qual fa un parell d'anys Espanya va decidir sumar-se amb èxit.

Totalment respectuosos amb el medi ambient, a Punto Blanco apostem per una producció responsable i més propera a tu. Un producte km0, autòcton, creat per reconectar-te amb tu mateix, amb les teves arrels ... Per això hem ambientat aquesta nova col·lecció en un entorn natural, per a traslladar-te a aquests llocs mítics que ens recorden als meravellosos moments de la nostra infància... a aquest lloc anomenat llar.