Tots coneixem ja les bondats de la botiga online. Un portal 24h obert que et permet fer les teves compres en qualsevol moment, en qualsevol lloc i des de qualsevol dispositiu mòbil, amb la comoditat de poder consultar tota la relació de productes allà on siguis i totes les vegades que vulguis. Per això a Punto Blanco comptem amb un complet ecommerce, pels avantatges i facilitats de compra que aporta, a més de comptar amb un complex de botigues, distribuïdes per tota la geografia espanyola, on gaudir de l'experiència de compra tradicional.

No hem d'oblidar que l'ecommerce va néixer com el complement perfecte de la botiga física, una nova línia de distribució que reforça tota l'estratègia de negoci. Però de vegades consultar les peces en una pantalla no és suficient ... A vegades ens ve de gust tocar-les, emprovar-nos-les... i això només ho podem gaudir a les botigues físiques. Aquesta és la seva força, precisament per tots els avantatges d'atenció al client, personalitzada i especialitzada, que cap plataforma en línia pot oferir.

tiendas punto blanco

Amb l'arribada del bon temps, ve de gust sortir al carrer, passejar i sortir a gaudir de les botigues de la nostra ciutat. Els comerços locals són els nostres veïns, activen la vida social dels nostres barris i ens permeten experimentar deliciosos moments socials en els que es comparteixen una infinitat de sensacions. No ens diràs que no resulta súper divertit anar de botigues amb la teva millor amiga, emprovar-te roba i triar juntes entre rialles el que et comparàs? ;) És el millor pla per a un divendres o un dissabte... I ho saps!
 
Poder entrar a les teves botigues preferides i emprovar-te roba com si no hi hagués un demà és una cosa que difícilment podem suplir amb un dispositiu online, és gairebé immillorable;)... Això sense comptar amb l'inestimable tracte personalitzat que ens ofereixen a les botigues. Experts en el sector als que pots preguntar-los en tot moment qualsevol tipus de dubte, assessorament i opinió. I què dir que si el producte t'agrada i et queda bé, el pagues a caixa i te l'emportes immediatament a casa.

tiendas punto blanco

Per això avui el que realment està agafant força és la omnicanalitat, la unificació de tots els canals de venda. A Punto Blanco els nostres clients poden comprar online i recollir la seva comanda offline a la seva botiga Punto Blanco més propera si així ho prefereixen, de manera que no s'aprecia diferència entre plataformes... Un sol Punto Blanco que t'ofereix diferents experiències de compra. Entre tots treballem conjuntament per a satisfer les teves necessitats i que gaudeixis de la millor experiència comprant els nostres productes de forma online, offline o mixta;)

Aprofita els dies d'estiu que s'acosten per a gaudir de les nostres botigues, de tots els productes, avantatges i promocions de les que pots gaudir amb o sense companyia. Entra, sent-te com Pretty Woman i deixa't enamorar ☺