Octubre acostuma a ser el mes de l'any en què ens decidim a incloure nous hàbits de vida, seguit de Gener (després de les festes nadalenques), per això és l'època on es registren més subscripcions al gimnàs i altres activitats relacionades amb l'esport i la vida saludable.

L'estiu sempre és una època d'excessos en què ens saltem la dieta dia si i dia també, amb la qual cosa és fàcil guanyar algun quilo que d'altre durant els dies més ociosos de l'any. A més, si ets de les que passa les vacances a la platja o la piscina, estirada volta i volta, sense realitzar gaire activitat física, pot ser que et portis més d'un ensurt quan et pugis a la bàscula una vegada recuperis la teva rutina.

Així que t'emplacem a que tornis suaument a recuperar el teu to físic amb activitats que no només són saludables per al teu cos sinó també per la teva ment.

Ioga: El ioga aporta una expansió en tots els camps de l'existència humana. La seva pràctica garanteix un cos ferm, una ment estable i un esperit benvolent. Hi ha diferents tipus de ioga, des de les varietats més relaxants (com el kundalini, Iyengar i el hatha) fins a les més cardio (com el vinyasa, power ioga o Anusara). Es tracta d'una disciplina mil·lenària amb múltiples beneficis:

- Millora la teva flexibilitat
- Millora la teva postura
- Augmenta la concentració
- Ajuda a perdre pes
- Tonifica el teu cos
- Millora el teu descans
- Augmenta la teva pau interior
- Millora la respiració
- Elimina l'estrès
- Millora la vida sexual

Pilates: És una disciplina que segueix molt de moda avui en dia, basada en el desenvolupament dels músculs interns per a mantenir l'equilibri corporal i donar estabilitat i fermesa a la columna vertebral. Els seus principals beneficis es centren en:
- Benestar emocional
- Benestar físic
- Redueix el dolor lumbar
- Flexibilitat
- Millora de la musculatura abdominal

Tai-txí: Es tracta d'un art marcial que ja practiquen milions de persones a causa dels beneficis que ofereix, tant a nivell corporal com mental. Els seus moviments es desenvolupen lentament i amb suavitat combinant de forma harmònica els tres fonaments en què es sustenta: moviment corporal, concentració mental i respiració conscient. Els seus beneficis estan relacionats amb l'equilibri, la força, la flexibilitat i la resistència muscular, i passen per:
- Ajudar a controlar l'asma
- Millorar la capacitat aeròbica
- Disminució de l'estrès
- Millorar la mobilitat de diverses articulacions
- Promoció de postures correctes

El vestuari per desenvolupar aquestes disciplines ha de ser còmode, elàstic i resistent. Aspecte molt important ja que es tracta d'activitats que requereixen de molta concentració, de manera que d'això dependrà l'èxit de la seva pràctica. Per això, a Punto Blanco hem desenvolupat uns mitjons perfectes per a la pràctica d'aquest tipus de disciplines. Realitzats amb viscosa per a oferir-los un plus de suavitat, i en colors negre i gris amb tocs en fluor, estan confeccionats amb tacte rinxol per fora que donen molt benestar als nostres peus, ja que són molt flonjos i lleugers, ideals per a complementar els teus outfits més ioguis .