Poc a poc el que semblava una tendència totalment desapareguda, ha començat a agafar força. Tant és així que aquell vestigi de la dècada dels 90 és avui una de les tendències que arriba amb més força al món de la moda. Sí, les mitges de reixeta han tornat!

Les hem pogut veure en outfits d’algunes famoses creadores d’estil com, Chiara Ferragani, Kendall Jenner o Alexa Chung, entre d’altres bloggers i influencers.

Les mitges de reixeta es poden combinar de mil formes diferents, però hem de vigilar com les portem i barregem estils, per a no sobrecarregar el look i donar-li el protagonisme que es mereix aquest nou complement.

Si el que volem es portar pantalons, podem escollir uns mom jeans i combinar-los amb una samarreta bàsica amb algun tipus d’estampat i alhora deixar entreveure les mitges per la zona dels turmells. Aquesta pot ser una manera subtil de portar-les. O bé, podem optar per posar-nos-les amb uns pantalons trencats per a que es vegin entre els forats.

Però si ens agrada arriscar, també es poden portar amb una faldilla de xarol juntament amb un jersei oversize, samarreta bàsica o una camisa, i uns botins o bambes, depenent de si busquem un look més elegant o no.

Per a estar a l’última, preneu nota d’aquesta nova o no tant nova tendència, ja que des d’ara no parareu de veure-la. L’èxit esta en els petits detalls.