A tots ens ve de gust picar alguna cosa o prendre alguna cosa fresqueta després d'estar hores a la platja, ja sigui a l'aigua o a la sorra. En general, és costum anar al xiringuito més proper i comprar uns refrescos i unes patates fregides, si no ho hem portat de casa. 

Per què no canviem aquest costum aquest estiu i fem alguna cosa més sana? Preparar fruita i portar-la a la platja és una de les opcions més sanes que podem escollir. A més moltes de les fruites que hidraten el nostre cos i ens aporten vitamines són fàcils de trobar en aquesta època de l'any. 

Els mesos de temporada de síndria i meló són juny, juliol, agost i part de setembre. Les dues fruites són una molt bona opció refrescant, ja que tenen un 90% d'aigua i vitamines i minerals necessaris per desintoxicar el nostre cos i netejar d'impureses. 

La vitamina A ens ajuda a protegir, conservar la pell i cuidar la vista, la vitamina B regula el nostre sistema nerviós, la vitamina C ajuda a la cicatrització de ferides, regeneració de cremades i ossos trencats i la vitamina E conté antioxidants, ajuda a prevenir el càncer i a prevenir malalties cardiovasculars. I d'altra banda, les dues fruites són una font de betacarotens que ens ajuden a bronzejar-nos, punt que segur interessa a més d'un. 

Si parlem del coco, podem destacar que és un bon antioxidant, remineralitzant, que ajuda a millorar les funcions del cor i la pressió sanguínia. És energètic i hidratant, per la seva alta aportació d'aigua i baix en greixos i sucres, de manera que tampoc aporta calories. A més de ser un antiparasitari amb múltiples beneficis com l'aportació de nutrients essencials, calci, magnesi, fòsfor, ferro, sodi, iode, zinc, fluor i altres. 

I per acabar el nostre súper post healty per a la platja: La pinya, destaca per la seva gran quantitat de vitamina C, B1, B6, àcid fòlic i minerals com el sodi, potassi, calci, magnesi i ferro, a més d'una gran quantitat de fibra que sumada a la baixa quantitat de calories, resulta ser la fruita ideal per fer dietes. Però els beneficis no són només aquests sinó que té propietats antiinflamatòries, facilita el trànsit intestinal, ajuda a regular els nivells de glucosa i enforteix la salut del sistema nerviós i del cervell.