Hem arribat a mitjans d'estiu, tenim ganes de desconnectar i passar unes bones vacances, els que encara no ho haguem fet. Així que, ja siguis amant de la platja, de la muntanya o de les grans i boniques ciutats, tenim un pla per a tu i per als teus Punto Blanco.

Si ets de platja, t'aconsellem que passis uns dies a l'illa mediterrània de Formentera, amb les seves cales idíl·liques, restaurants de somni i racons cuidats amb tot detall. Algunes de les cales més recomanades són: Caló des Mort, per les seves aigües cristal·lines, és Racó de s'Alga, per estar dins d'un parc natural protegit i ser una platja verge i Ses silletes, considerada com una de les millors platges d'Espanya per les seves aigües i la seva sorra blanca.

Després de passar un bon dia en les aigües de Formentera, desitjaràs prendre alguna cosa fresca i veure una bona posta de sol, per la qual cosa acosta't a Beso Beach, pren-te una copa amb els teus invisibles Punto Blanco i marca tendència.

La ruta del Cares, és una bona opció per als més aventurers.

Calça't els teus mitjons esportius Punto Blanco i prepara't per a una de les rutes a peu més impressionants i espectaculars d'Europa a l'abast de qualsevol persona. Una ruta pel congost del riu Cares que s'estén al llarg de 12 quilòmetres de gran riquesa paisatgística entre les localitats de Caín (Lleó) i Poncebos (Astúries). 8 hores de caminada d'anada i tornada que és una autèntica meravella per als sentits.

Per als que no tinguin clar què els agrada més, si platja o muntanya, i siguin amants de les ciutats i de tot el que es pot visitar en elles, Salamanca és una ciutat amb molt d'encant.

Així que, ens posarem uns còmodes Punto Blanco 100% cotó, i iniciarem la nostra ruta per la Plaça Major, seguint per Clerecía, la Casa de las Conchas, la Universitat i el Cel de Salamanca. No podrem finalitzar la ruta sense visitar l'Església de Sant Esteve o Dominics, un edifici increïble finalitzat el 1610.

Un cop visitats els llocs més bonics i emblemàtics, prendrem forces per seguir amb la marxa. I què millor que amb els seus productes típics? Pernil de Gijuelo, carn de morucha, seguint amb plats més elaborats com la samfaina, les patates meneás i el calderillo, un guisat de carn. I per beure? Un bon vi de les Arribes.

Ja teniu tres plans molt diferents per poder triar, així que, quedar-se a casa no és una opció!