Aquesta primavera-estiu arriba una col·lecció molt especial en la què els colors vius i pastel seran els protagonistes. Es diu "Fresh" i es divideix en tres grups diferents en els quals podrem trobar tot tipus d'estils per a homes: atrevits i originals, clàssics i divertits o bé elegants i moderns.

Animal World és una sèrie pensada per transportar-nos a aquells meravellosos dies d'estiu en els què tot ens va bé i ens atrevim amb els looks més desenfadats.


Mitjons amb crancs, flamencs o lloros, combinats amb colors fluor blau, morat, groc o vermell caracteritzen aquesta sèrie tan atrevida.

Diamond és un conjunt de mitjons amb molta personalitat. Els mitjons són íntegrament de rombes i, com en la sèrie Animal World, es combinen amb colors vius atorgant al teu outfit un look més divertit i original.Es tracta d'una nova versió del nostre clàssic mitjó de rombes que, amb un disseny més modern i colors de tendència, aporta una imatge més desenfadada i atrevida.

Finalment, Fresh, la sèrie més elegant i moderna de Punto Blanco de SS18. Aquest conjunt aportarà als vostres looks un toc d'estil formal però a la vegada modern, per trencar una mica la rutina i sortir dels típics mitjons negres o blau marí llisos.Una sèrie molt especial en la qual s'han cuidat tots els detalls per a crear una combinació, principalment elegant, on podem trobar mitjons de talps o a ratlles iguals o bé de diferents mides, en colors blaus, granates i caquis.

Com cada temporada, des de Punto Blanco hem posat tota la il·lusió en aquesta nova col·lecció per arribar a tot el nostre públic aportant un toc de modernitat i tendència a aquesta temporada. A què esperes per provar-la?