L'estiu s’acostuma a associar a vacances, festa, terrasses o platja, però la veritat és que també és una boníssima època per a practicar esports a l'aire lliure i mantenir la teva línia durant aquests dies d'excessos. A més, també és una bona oportunitat per a practicar esport en família, trencar amb la rutina i passar així una bona estona junts.

És molt recomanable, sobretot per als nens, realitzar activitats físiques a l'aire lliure i en contacte amb la natura durant les seves vacances escolars. Per aquesta raó, és ideal poder planejar una ruta en família per la muntanya. Segur que hi ha llocs meravellosos per a descobrir prop de casa vostra on, a més de fer exercici, també estareu respirant aire pur!

A més d'una ruta de muntanya en família també hi ha altres modalitats aptes per als mesos de calor. La bicicleta, l'escalada, el running, el tennis, el pàdel o el golf són alguns exemples. I per descomptat no ens oblidem dels clàssics de l'estiu: els esports d'aigua! Podeu provar amb el pàdel surf, el kitesurf o el submarinisme. Passareu una bona estona en remull. 

I com per a la practica de l’esport sempre cal anar ben equipat, a Punto Blanco tenim els millors mitjons tècnics. Entre les seves característiques destaquen l'assecat ràpid i que proporcionen un ajustat perfecte perquè els teus peus transpirin. Ah! I 100% comoditat assegurada. Això és així gràcies a la seva composició: 66% Polipropilè, el 31% poliamida i 3% elastà. En concret el polipropilè actua com a barrera contra bacteris i líquids i permet la transpiració, tan important en aquests dies de calor!

Practicar esport és molt saludable però sempre has de prendre una sèrie de precaucions per a evitar passar una mala estona, i més a l'estiu. Recorda beure molta aigua, evita les hores de més calor (fer esport als matins o a la nit és molt millor), esmorza abans de sortir, protegeix-te del sol, fes servir roba còmoda i lleugera i uns mitjons adequats i transpirables.