La marca vol felicitar a Mercè Paloma i el seu equip, guanyadors del premi al millor vestuari per "El fotògraf de Mauthaussen" i, agrair-li que ens hagi tingut en compte com marca col·laboradora en el film triomfador en els passats premis Gaudí.

La marca líder en calceteria va col·laborar cedint vestuari a la pel·lícula "El Fotògraf de Mauthaussen", basada en l'acció del fotògraf Francesc Boix. Aquest relat de la vida real narra com el fotògraf va aconseguir treure rodets de fotos del camp de concentració de Mauthausen, amb les que es van poder aconseguir proves per jutjar els responsables del genocidi durant el judici de Nüremberg.

Punto Blanco en aquest cas ha col·laborat al vestidor d'actrius i actors de la pel·lícula, cedint les peces que la guanyadora al premi del millor vestuari Mercè Paloma va demanar a la marca i en concret mitjons i roba interior com calces, calçotets o samarretes imperi.

 
Sobre Punto Blanco

Punto Blanco, 70 anys entre tradició i modernitat. Des de 1948, quan es va crear Indústries Valls a Igualada començant a fabricar els mitjons amb la marca Punto Blanco i, fins avui, la marca es converteix en el líder del mercat de mitjons.

Opera a tot el món amb una distribució a més de 40 països i venent en múltiples canals; comerç electrònic, botigues pròpies, detallistes, majoristes, grans magatzems, cadenes franquícies o telèfons mòbils ...

Des de la seva central a Igualada s'ocupen del disseny de producte, comercialització, màrqueting i distribució, llançant cada temporada al mercat les seves col·leccions de calceteria, moda íntima i bany per al reconeixement de milers d'homes, dones i nens del planeta.


Imatge: El País