Sense por a les supersticions, el passat divendres 13 de juliol Punto Blanco va participar en una nova edició del 080 Barcelona Fashion. En la desfilada presentem les nostres propostes en roba interior masculina per a l'estiu del 2013, una col·lecció que va sorprendre modistes i blocaires.

La col·lecció d'interiors per a l'estiu aposta per una línia molt esportiva i sexy, en una clara aposta per la moda íntima masculina. Aquesta és una col·lecció amb un acurat disseny, sense renunciar a la comoditat i els materials de primera qualitat. En la desfilada ens van acompanyar les peces de la marca Jan Iú Més, dels dissenyadors Jan Zamora i Alfonso Peña.

La nostra participació al 080 Barcelona Fashion es va emmarcar en la desfilada "080 360º Barcelona Fashion Brands" una iniciativa del ATCM, el Clúster Tèxtil i Moda de Catalunya. Aquesta és una iniciativa que va arrencar el passat mes de gener i que té com a objectiu potenciar i donar a conèixer les marques de moda catalanes al món.

Vídeo i més fotos de la col·lecció a la web 080 Barcelona FashionMés fotos al nostre Facebook i més informació en els següents enllaços:

La Vanguardia - La 080 Barcelona Fashion finaliza con un 43% más de visitantes que en enero
Hola - 080 Barcelona Fashion pone el ‘broche de oro’ con propuestas ‘multimarca’
Regió7 - Les marques igualadines reben bona crítica a la 080 Barcelona Fashion
Introversion.com - Punto Blanco, íntimo y baño masculinos en la 080
The Stylistbook - Punto Blanco at 080 Barcelona Fashion
Paperblog - Punto Blanco at 080 Barcelona Fashion
CYL, Moda Íntima - Punto Blanco también desfiló en la Pasarela 080 Barcelona Fashion
Latin Fashion News - Punto Blanco new collection #080BCN
Shameless – Punto Blanco