Avui en dia tothom vol estar al dia pel que a moda es refereix. La moda masculina ha anat creixent, diversificant-se i generant un augment de l’ interès per part d'un ampli públic. Aquest temporada primavera- estiu 2018, podem destacar diferents tendències que aquests mesos no anem a parar de veure i de lluir. Pots que ara no et convencen molt però, ja veureu com et farem unint aquestes boges i increïbles tendències!

Els mitjons amb sandàlies, una tendència que ja va començar l’any passat i que ha arribat per quedar-se (o almenys això sembla) ja que moltes botigues de moda com Prada, Valentino, etc ... han estat conquistades per aquest complement clau per esta primavera- estiu.

A Punto Blanco hem creat uns dissenys aquesta temporada, perfectes per lluir-los per marcar tendència, que segur que us agradarà! Lliris, rajoles, colors o llisos ... Els tenim tots per complementar-los i  crear el vostre estil.

És el fi dels pantalons skinny, arriba l’era dels pantalons amples, pota d’elefant o fins i tot els pantalons faldilla per a homes, sí per a homes! Els talls amplis han estat la tònica de totes les passarel·les de moda internacionals que s'han fet fins ara. Aquesta és una de les tendències que més ha sorprès, però que ja té uns quants adeptes que estan encantats amb tornada d'aquesta moda.

Tocs a tot color, un concepte que o bé t'encanta o el detestes. Aquesta tendència s'ha centrat a combinar totes les peces possibles amb colors i tints diferents, per crear un "efecte arc de Sant Martí". En aquest sentit, mai podríem tipificar aquesta tendència amb la típica frase "menys és més" ja que resulta ser tot el contrari. Quan més creatiu i original siguis més "multicolor" seràs, ¿què opines? T'atreveixes?

Una febre que va començar a l'hivern, i que va arribar per quedar-se, és la moda de portar peces amb els logotips de les marques. És indiferent el tipus de marca que sigui: luxe, esport, casual, etc. Totes han de deixar clarament d'on vénen: Lacoste, Fila, Suprem, Adidas, Tommy Hilfiger ... entre altres moltes més, ja s'han unit a la moda dels logos.

Per últim, no podíem passar per alt una tendència que davant tot és molt pràctic i pot ser que sigui la més sensata. Es va acabar de portar les butxaques dels pantalons plenes amb: claus, cartera, nanses, telèfon intel·ligent ... Ja ha arribat la “rinyonera”! Una tendència que estava a la ombra i que ara és el més. Així que ja pots buidar-te les butxaques i guardar totes les teves coses en ella, perquè no només és còmode i pràctic, sinó que és la tendència més forta del moment. De fet, només falta que entrem en una botiga de roba i accessoris per veure la quantitat de models, colors i estils que existeixen.