Ja s'acosten aquests mesos en què el sol és el gran protagonista. I amb ell arriben els colors i les flors per tornar-nos a tots l'alegria.

Com cada temporada, hi ha unes pautes a seguir per marcar tendència. Algunes d'elles ja les coneixíem, fins i tot les tenim a l'armari, però altres generaran debat.

En primer lloc, el color clau d'aquests mesos de primavera i estiu serà el lavanda. Un color per a alguns molt poc afavoridor però per altres increïble per crear looks de somni. Com us posicioneu vosaltres?

La faldilla midi en qualsevol format serà un must per a la temporada. Ja sigui texana, en forma de llapis, vaporosa, de taules, etc. Sigui com sigui, si no en tens al teu fons d'armari, has d'aconseguir-ne una ja.

Una altra tendència que ja estem veient en botigues i estilismes de fashion weeks són els serrells. Un detall que pot marcar la diferència de qualsevol pantaló, faldilla, vestit, camisa o jersei. Prova-ho!

El clàssic que mai falla cada any és la gavardina. I més aquest any que es preveu que sigui la joia de la corona, pel que a moda es refereix. Això sí, si no en tens o vols renovar-la, cómpra-tel-a en un color beix o cru, un to que mai falla i que combina amb tot.

Les peces i tons que no pararem de veure per tot arreu seran els Safari. Veurem jaquetes caqui, granotes beix i molt més. Un estil amb el qual no passaràs desapercebut.

Una cosa que tampoc pararem de veure seran els vestits jaqueta pantalons en tons pastel, combinats amb una brusa o samarreta bàsica per donar-li tot el protagonisme que es mereix al vestit.

Sobre accessoris, podem parlar de diferents tendències. Veurem molt la típica bossa de shopping convertida en una bossa increïble. I si parlem de sabates, podem destacar els kitten heels, molt singulars pel seu petit i fi taló i pel seu acabat en punta. Encara que no semblen molt còmodes, són just tot el contrari. En no tenir un taló molt alt i el fet d'anar subjectes al peu fan que sigui el calçat perfecte per anar arreglada en el teu dia a dia sense tenir un terrible mal de peus.

 

Foto: Revista Vanity Fair