Aquest any a Punto Blanco volem que els nostres mitjons et portin moooolt lluny ... Per això hem creat una col·lecció especial en què els racons més emblemàtics del nostre planeta són els grans protagonistes: Travel Socks Collection. Les extenses estepes africanes, les gèlides terres de l'Àrtic, els imponents temples del Japó i la cosmopolita Nova York han inspirat la nostra col·lecció més aventurera. Una línia plena de color, actual i moderna, que dóna vida als teus peus i marca tendència convidant-te a trepitjar els millors llocs del món.

Però, a més, com a Punto Blanco volem que visquis aquesta aventura amb nosaltres en primera persona no se'ns ha ocorregut altra cosa que... Portar-te amb Travel a Nova York!!!

Sí, cada parell dels nostres mitjons de la nova Travel Socks Collection ve acompanyat d'un codi a l'etiqueta amb el qual podràs participar en el sorteig d'un viatge per a dues persones a Nova York.

Què has de fer per participar?

1- Comprar el parell de mitjons que més t'agradi de Travel Socks Collection. Cada parell de mitjons porta amb ell un codi diferent.

2- Escanejar el codi QR o entra a www.puntoblanco.com/travel

3 - Indica si ja ets usuari o, per contra, si ets nou a Punto Blanco.

4 - Introdueix les teves dades.

5 - Introdueix el codi de participació que trobaràs a l'interior de l'etiqueta dels teus mitjons Travel i... llestos!

Recorda que en cada parell de mitjons hi ha un nou codi de participació, de manera que pots participar tantes vegades com vulguis amb cada parell de mitjons nous de Travel Socks Collection que adquireixis en qualsevol dels nostres punts de venda de Punto Blanco.

No t'ho pensis més! Entra a la botiga de Punto Blanco més propera i uneix-te a nosaltres per viure la millor aventura de la teva vida.