Club Vip


Quins beneficis té formar part del Club VIP de Punto Blanco:


Gaudeix de grans avantatges

El nostre sistema de fidelització et permetrà obtenir descomptes exclusius per ser membre del Club VIP durant tot l’any.

Seràs el primer a qui avisarem de les vendes anticipades: podràs aconseguir les peces de nova temporada o les millors rebaixes. A la teva botiga més propera et faran saber les promocions especials per als socis del Club VIP, i també seràs informat de tot el que passa a l’univers Punto Blanco. Podràs assabentar-te de quan i on són les nostres desfilades, esdeveniments, les notícies més importants...

A més, com a mostra de gratitud per formar part del nostre Club VIP, pel teu aniversari rebràs un regal que consisteix en un descompte de 10 €, que podràs gastar a qualsevol de les nostres botigues Punto Blanco! *

Gaudeix dels beneficis d’afiliar-te al nostre Club VIP d’una manera molt senzilla: tan sols has d’omplir el formulari amb les teves dades i entregar-lo a la teva botiga Punto Blanco. No deixis perdre l'oportunitat de formar part del Club VIP de manera totalment gratuïta!

A Punto Blanco cuidem del medi ambient, i és per això que pots formar part del Club VIP sense la necessitat de dur sempre una targeta a sobre. A més, les nostres comunicacions es fan per e-mail o sms, essent sostenibles i eco-friendly

* Compres superiors a 60 €. Vàlid a totes les botigues Punto Blanco excepte botigues temporals.


       

Des del dia 1 de setembre de 2016, totes les compres que hagis fet a Punto Blanco sumen punts. Com més punts sumis, més aviat tindràs la teva recompensa.

Com puc sumar punts?

El teu NIF és la teva targeta de presentació. Confirma que tens aquesta dada ben omplerta a la teva fitxa de client clicant aquí.

Aprofita per verificar la resta de dades!!!!!

Com se sumen punts si compro on-line?

Si fas la compra on-line i tens el NIF ben informat, els punts se t'acumularan automàticament.

Com se sumen punts si compro a una botiga física?

Quan passis per caixa assegura't que el nostre personal introdueix el teu NIF al tiquet de compra. Els punts llavors s'acumularan al teu compte.

Quan tindré recompenses?

Per cada € que gastis obtindràs 1 punt Punto Blanco. Només et cal acumular 350 punts per obtenir un val de descompte de 20 €. El val el podràs fer servir indistintament a la botiga física o bé a la botiga on-line, sense compra mínima**.

I si tens algun dubte, estem preparats per ajudar-te a shop@puntoblanco.com

**L'import del val no es pot fraccionar, s'ha de fer servir en una sola compra. El val caduca al cap de 3 mesos d'haver-lo rebut. Els punts caduquen al cap d'un any.


Condicions Generals

D’acord amb la Llei Orgànica 15/1999, l’informem que les seves dades s’incorporaran i seran tractades en un fitxer mix de “clients” del que és responsable INDUSTRIAS VALLS 1, S.A. amb domicili a Avda. Balmes, 16 - 08700 Igualada (Barcelona), on podrà dirigir-se per a exercitar els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, ja sigui per escrit o a la direcció de correu electrònic shop@puntoblanco.com

La finalitat d’aquest fitxer és la gestió administrativa i comercial de les activitats pròpies del Club VIP, mitjançant la qual ens presta el seu consentiment per enviar-li promocions sobre productes i serveis.

©2018 www.puntoblanco.com. All rights reserved.
 tienda online