Qualitat

Busquem l’excel·lència en la qualitat dels nostres productes. 

Comptem amb uns processos exhaustius per a assegurar al 100% que els productes que comercialitzem estan, sense dubte, a l’alçada de les exigències dels nostres clients.

Sostenibilitat

Defensem l’Slow Fashion: un estil de compra conscient, premeditat i de productes d’alta durabilitat per a un món millor. 

Els productes de baixa qualitat duren pocs mesos i provoquen una despesa continua de recursos, és per això que els productes Punto Blanco no només son sinònim de qualitat sinó també de sostenibilitat.

Perquè allò que compres i on ho compres, també és una declaració d’intencions i pot ser revolucionari. 

Proximitat

Som una empresa familiar, nascuda fa més de 70 anys a Igualada. En la mateixa localització que tot va començar al 1948 és on actualment ideem, creem i produïm els productes en els que creiem.

Aquesta proximitat es tradueix també cap a tu, com a client o clienta. Ens agrada tenir-te a prop, escoltar les teves propostes, assessorar-te a les nostres botigues i tornar-te a veure. 

Innovació respectant els clàssics

Comptem amb professionals amb una llarga trajectòria en el mon tèxtil i un equip d’I+D que busca incansablement nous materials, processos de fabricació, patrons, etc per a oferir productes adaptats als nous temps.

No obstant, continuem comercialitzant mitjons que es produeixen des de l’obertura de l’empresa al 1948: productes clàssics i emblemàtics que formen part del nostre ADN. 

iqitcookielaw - module, put here your own cookie law text