INDUSTRIAS VALLS 1, S. A. forma part de la CORPORACIÓ EMPRESARIAL VALLS, S. A., que aglutina 6 empreses dels sectors Tèxtil i Arts Gràfiques.


La història de l'empresa comença el 1948 quan dos emprenedors igualadins, els germans Pere i Manuel Valls, descendents d'un llinatge amb forta tradició en el món tèxtil, creen Industrias Valls, l'empresa que inicia la fabricació del mitjons amb la marca Punto Blanco.


Els mitjons que es fabriquen a Igualada aviat seran ben coneguts per la seva qualitat i per la innovació que en cada moment aporta la Marca.
Així és com Punto Blanco es converteix en el líder del mercat espanyol de mitjons.

L’empresa aposta fermament per uns suports que li permetran mantenir-se en una posició privilegiada en el mercat durant tota la segona meitat del segle XX i entrar amb garanties al segle XXI.Exportació

Si el naixement de la marca el podem datar l’any 1948, l’exportació de productes cap als Mercats Europeus, Americans i Asiàtics s’inicia el 1.953. Actualment Punto Blanco exporta a més de 35 països repartits per tot el món.

Instal·lacions

Situada a Igualada, a una hora escassa de Barcelona, la fàbrica de Punto Blanco és un edifici que avui es troba al centre de la ciutat amb una superfície de 10.000 m2 repartits en diverses plantes.
Les àrees logístiques i de magatzem, es troben en un segon edifici d’11.000 m2 a un polígon industrial de les afores de la ciutat, terme veí d’Òdena.

Retail

Per a entrar amb garanties al S.XXI, Punto Blanco engega el seu projecte Retail. A més de la xarxa de clients multimarca, Punto Blanco avui té moltes botigues pròpies i franquícies.

Botigues

A més de a la web, pots trobar els productes Punto Blanco tant a les botigues especialitzades multi marca com a les nostres pròpies, exclusives de Punto Blanco i situades en diferents poblacions de Catalunya i Espanya

Valors de marca

A Punto Blanco ens regim per uns valors molt clars que ens acompanyen en el nostre dia a dia, i es troben darrere de cada producte que creem i cada decisió que prenem com a empresa. T’animes a descobrir-los?