Vols un 10% de descompte en la pròxima compra?

Introdueix el teu email per formar part del Club VIP

Gaudeix de molts avantatges

El nostre sistema de fidelització et permetrà obtenir descomptes exclusius per ser membre del Club VIP durant tot l’any.

Seràs el primer a qui avisarem de les vendes anticipades. A la teva botiga més propera, et faran saber les promocions especials per als socis. I també seràs informat de tot el que passa a l’univers Punto Blanco.

Gaudeix dels beneficis d’afiliar-te al nostre Club VIP d’una manera molt senzilla: només has d’omplir el formulari amb les teves dades. No deixis perdre l'oportunitat de formar part del Club VIP, totalment de franc!

A Punto Blanco cuidem el medi ambient, i és per això que pots formar part del Club VIP sense la necessitat de dur sempre una targeta a sobre. A més, les nostres comunicacions es fan per email i sms, així som sostenibles i eco-friendly.

Per molts anys!

Volem compartir amb tu els dies més especials de l'any. Pel teu aniversari rebràs com a regal un val descompte de 5€, que podràs gastar a qualsevol de les nostres botigues Punto Blanco o online! *

*Compres superiors a 30 €. L'import del val no es pot fraccionar. Vàlid a totes les botigues Punto Blanco excepte botigues temporals.

Com puc sumar punts?

Totes les compres que facis a Punto Blanco sumen punts!!!

El teu DNI és l'encarregat de sumar els punts. Confirma que tens el DNI registrat a l'apartat "Adreces" del teu compte. Els punts de cada compra se t'acumularan automàticament.

Com se sumen punts si compro a una botiga física?

Quan passis per caixa assegura't que la nostra dependenta introdueix el teu DNI al tiquet de compra. Els punts també s'acumularan de forma automàtica al teu compte.

Quan tindré recompenses?

Per cada 1€ que gastis obtindràs 1 punt Punto Blanco. Només et cal acumular 350 punts per aconseguir un val de descompte de 20€. El val el podràs gastar a la botiga física o online, sense compra mínima **.

I si tens algun dubte, estem encantats d'ajudar-te. Només cal que ens deixis la teva consulta al formulari de contacte de la nostra web.

** L'import del val no es pot fraccionar, s'ha de gastar en una sola compra. El val caduca al cap de 3 mesos de la seva emissió. Els punts caduquen al cap d'un any i mig.

Condicions Generals

En compliment de la normativa vigent en matèria de protecció de dades, l’informem que a l'empresa tractem la informació que ens facilita amb la finalitat de la gestió administrativa i comercial de les activitats pròpies del Club VIP, enviar-li publicitat relacionada amb els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà (postal, correu electrònic o telèfon). Les dades proporcionades es conservaran mentre no en sol·liciti la seva supressió. Les dades es recullen emparant-se en el seu consentiment. El fet d'enviar el formulari implica que dona el consentiment per a les finalitats descrites. Les dades de l’Usuari podran ser comunicades a la xarxa comercial (incloses les franquícies i empreses del grup a les que es pertany) i d’altres entitats que exerceixin activitats necessàries per al compliment de les finalitats descrites. Vostè té dret a accedir, rectificar, i suprimir les dades, així com altres drets, com s'explica a la informació addicional.