Encara no ets membre del nostre Club VIP?

Uniu-vos al VIP Club per gaudir de promocions especials i conèixer totes les novetats de Punto Blanco.

En què consisteix?

El nostre sistema de fidelització us permetrà obtenir descomptes exclusius durant tot l'any. Vostè serà el primer a conèixer informació sobre vendes anticipades, rebaixes i promocions especials per als membres del Club VIP, així com tot el que passi a l’univers Punto Blanco.

Com subscriure's

Només heu d’omplir el formulari amb les vostres dades i lliurar-lo a la vostra botiga Punto Blanco. No us perdeu l’oportunitat de formar part del Club VIP completament gratuït!

Suma punts!

El NIF és la targeta de visita. Si feu la compra en línia i teniu el NIF ben informat, els punts s’acumulen automàticament. Si aneu a la nostra botiga, assegureu-vos que el nostre personal introdueixi el vostre NIF al tiquet de compra.

Quan tindré recompenses?

Per cada € que invertiu obtindreu 1 punt Punto Blanco. Només heu d’acumular 350 punts per obtenir un val de descompte de 20 €. Podeu utilitzar el val a la botiga física o en línia, sense una compra mínima.

Per molts anys!

A més, com a mostra d’agraïment per formar part del nostre Club VIP, pel seu aniversari rebrà un regal que consisteix en un descompte de 5 €, que podrà gastar a qualsevol de les nostres botigues Punto Blanco. *
* Compres superiors a 30 €. L’import del val no es pot fraccionar. Vàlid en totes les botigues Punto Blanco excepte en botigues temporals.

7 € per cada nou amic!

Convida als teus amics a unir-se al nostre Club. Només per venir a la vostra disposició, es farà un regal de 7 €. A més, sempre que un dels teus amics faci la primera compra, Punto Blanco també et brindarà 7 €. No oblidis registrar-te perquè et podem enviar el xec regal.