Política de privacitat

PROTECCIÓ DE DADES


En compliment de la Llei 15/99 LOPD, li informem que les seves dades personals i altra informació facilitada mitjançant el formulari d'inscripció, com també la procedent de les transaccions realitzades, serà inclosa i conservada en un fitxer per al seu tractament, propietat d' INDUSTRIAS VALLS 1 S.A., mentre no se'n sol·liciti la cancel·lació. El tractament es destinarà al desenvolupament i execució de la venda, l'atenció personalitzada dels productes i serveis que adquireixi i a la millora d'aquesta atenció, com també a la promoció de productes i serveis propis i de terceres empreses vinculades a INDUSTRIAS VALLS 1 S.A.. D'aquesta forma, s'autoritza la remissió, fins i tot a través de mitjans electrònics, per part de les citades entitats, de comunicacions comercials i ofertes i concursos promocionals.


L'usuari podrà exercir en qualsevol moment els drets d'accés, rectificació, oposició o cancel·lació dirigint-se a INDUSTRIAS VALLS 1 S.A., AVINGUDA BALMES, 16, 08700 IGUALADA (BARCELONA), ESPANYA o mitjançant correu electrònic dirigit a SHOP@PUNTOBLANCO.COM.


Les respostes marcades amb * en el formulari d'inscripció tenen caràcter obligatori. La seva no contestació impedirà que es pugui realitzar la compra dels productes seleccionats.


©2018 www.puntoblanco.com. All rights reserved.
 tienda online